Bejelentés


Pulzáló mágnesterápia


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Üzenőfal


Név:

Üzenet:

http://farkasandrea.lapunk.hu
Szépkártya elfogadó hely


Mi az?*

*A Széchenyi Pihenő Kártya (röviden SZÉP Kártya) a legújabb cafeteria-juttatás Magyországon.


 


 

http://farkasandrea.lapunk.huA pulzáló mágnes terápiát a NASA fejlesztette ki az űrhajósok részére.

Rájöttek, hogy az addig tökéletes kondícióban lévő űrhajósok a Föld mágneses mezőjének elhagyása következtében különös fáradtságra, és gyengeségre kezdtek el panaszkodni. 

Kiderült, hogy az űrben eltöltött hosszabb idő kalciumveszteséget és izomgörcsöket okoz. Ez vezetett el odáig, hogy az orvosok rájöttek, a környezeti mágneses mező csökkenése vagy hiánya kóros tünetek egész sorát okozhatja.

Az elmúlt százötven év alatt a tudósok a Föld mágneses mezejének erőteljes csökkenését észlelték. Sajnos mindannyian beton- és acélépítményekben lakunk, dolgozunk és betonon járunk, a testünk nem részesül a Föld természetes mágneses energiájából. A számítógépek, TV-képernyők, rádiók, radarok, háztartási gépek és a kocsinkban található elektromos berendezések hatása is csökkenti a mágnesesség erejét.


Kutatások kimutatták, hogy mágnesek alkalmazásával kompenzálni lehet a lecsökkent mágneses tér okozta hatásokat, ami komoly terápiás jelentőséggel bír. A mágnesek használata jobb közérzetet és egészségi állapotot eredményez. Alkalmazásuk eredményeként növekszik a test energiaszintje, csökken a fáradékonyság, hatékonyabbá válnak a gyógyulási folyamatok, valamint kisebb lesz az ízületi gyulladások miatt fellépő fájdalom.

 

A pulzáló mágnes-terápia kúraszerűen és permanensen egyaránt igénybe vehető akár egészségünk megőrzése, a civilizációs betegségek elkerülése érdekében, akárakut vagy krónikus problémák kezelésében, kiegészítő terápiaként.

 

 


Webdesign, design, Andywebdesign,kódok

Europa Top 50
Egerésző webkatalógus
Linkkatalógus mindenkinek!
linkközPONT hu linktár
Big Generation linktár
Ingyen linkgyűjtemény
odp.hu - Önkéntes 
Directory Projekt

Duguláselhárító
  
pagerank 
Hun-Web Linkek 

Ingyenes linkgyűjtemény


MEGAPORT 


 

 
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!